Thursday, 9 February 2012

SepEtanG BerSaMa Adik TerSayang

erm...smakin dekat dgn tarikh 25 hb..smakin x keruan jiwaku..ha8..herm..25 hb nie aku dah nk g daftar kat uitm..akhirnya aku dapat gak tawaran smbong blajar..IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN SUKAN..pelik gak..aku bukannye ade basic sukan pown..hu8..but aku bersyukur sgt2 coz sgala kejayaan aku ari nie dtg dr allah..so aku bersyukur sgt coz tuhan 2 maha adil..rezeki dtg drnya..kegembiraan aku xdapt aku gambarkan..papepown doakan kejayaan aku kat sana nanti..tp sbelom aku g..bnyk bnda aku nk buat..aku lau bleh nk lepak ngan smua mmber2 aku kat raub..so smalam aku ajak my dear sis ANIS NADEERA teman aku g pasar..mesti plik kan...stakat g pasar pown nk crite kat org..he8..tp akikatnye citer nie aku ase akn jd kenangan aku ngan my dear sis..sape yg kenal aku mesti ingat aku g pasar bawak kete or moto kan..tp lau korang nk tau smalam first time aku jln kaki dr taman muhibah ke pasar..ha8..klaka gle weh..dah lama x jln kaki..so ramai org taman pndang plik kat aku..nk jdkan citer ade r sorang makcik nie..slisih ngan aku..bleh plak die tanye aku.."HAI LONG..JALAN KAKI JE KE"yaallah makcik nie..dah terang2 aku jln kaki...xkan tanye lg..saje je nk menganjing aku r 2...cuba r tanye soalan lain...tanye r "LONG PENAT XJALAN KAKI"..bleh gak aku trima..nak sepak pikir org tua..lau xsepak rase bsalah plak...ha8..papepown thanks 2 my dear sis ANIS coz sudi teman aku..aku saje je ajak ko g pasar..saje je nk jln2 ngan ko..hu8..g pasar pown jus bli air soya n carrot susu je..jalan kaki ase cm nk mati..tp just bli dua 2 brg je...ha8..

1 comment:

  1. i want to hang up with you one day.... can u come to penang?

    ReplyDelete