Saturday, 11 February 2012

OnE NiGHt With thRee Ladies

kali nie aku nk kongsi 1 crite ngan korang..ari nie lpas lepak ngan adik2 aku..tetibe my beloved sis call I..."HELLO LONG..DATANG KAT DATARAN SKANG..ADE HAL SIKIT"..aku ngan glabahnye cepat2 stat moto..ye r sape x syg kakak kowt..aku ingat ade org kacau kakak aku..n then ble aku smpai je depan dataran..kkak NGAN SLAMBE panggil aku..die ckp.."ko tau x td ade org buat aksi terlarang kat depan ktoranG"..ble aku dgr je kakak aku ckp cm 2...aku rase cm plik je..knape r org zaman skang xde sifat sivik dlm diri dorang..bleh plak sesuka ati buat free show kat depan org..memalukan kaum adam je..naseb baik waktu 2 aku xde..lau x..terbang tinggi r brg die kat udara...disebabkan org 2 xde kat situ..aku pown ambik kputusan lepak ngan dorang..mana r tau ade rezki jumpa dia..nak juga aku bkenalan ngan mamat x senonoh nie..tunggu punye tunggu.si mamat nie x muncul2..last2 aku lpak ngan three ladies kat dataran..walaupown kejap..tp best gak r..thanks kpd sis nabila coz bleh layan otak kuning sy nie...he5..nnti lau ade mase kite g cari mamat 2..aku ase aku tau die kat mana..maybe die suka lpak kat tong smpah kowt...he5..

No comments:

Post a Comment